HACCP - OQEMA Polska

  • PL
  • EN

HACCP

Opracowaliśmy i udokumentowaliśmy plan identyfikacji i optymalizacji krytycznych punktów kontrolnych w zakresie procedur postępowania z wrażliwymi substancjami i materiałami – pozwoli on uzyskać pewność, że koncepcja analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) jest skutecznie realizowana. Poprzez ciągłe monitorowanie i analizowanie naszej koncepcji możemy zagwarantować najwyższy możliwy poziom jakości zarówno naszym odbiorcom, jak i ich klientom – w celu zapewnienia najwyższej jakości produkowanych przez nich artykułów spożywczych.

Certyfikat HACCP

Certyfikaty HACCP

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookie. Korzystanie z tej witryny oznacza zgodę na zapis lub odczyt plików cookie, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.

Informujemy, że Administratorem Danych Osobowych jest OQEMA Sp. z o.o. –z siedzibą w Ozorkowie (95-035), ul. Łęczycka 3a. Dobrowolnie podane dane osobowe będą przetwarzane w celu marketingu produktów i usług firmy OQEMA Sp. z o.o. oraz prowadzenia korespondencji. Zebrane dane będą przechowywane do chwili realizacji zadania. Przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści podanych danych, do ich poprawiania oraz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania.

Akceptuję