Cukiernictwo i Piekarnictwo

Lista dostępnych produktów:
- barwniki naturalne i syntetyczne żywność barwiąca
- białka roślinne:
- białko grochu, białko z brązowego ryżu, białko ryżowe
- białko bobu, białko z ciecierzycy, białko z czerwonej soczewicy
- białko sojowe, tekskturowane białko grochowe
- emulgatory:
- lecytyny płynne: rzepakowa, słonecznikowa, sojowa
- lecytyny w proszku odolejone i na nośniku: rzepakowa, sojowa, słonecznikowa
- seria Ekӧlite Sodium stearoyl Lactylates SL E481
- seria Ekömul Monoglicerydy E 471
- fosforany:
- Pirofosforan dwusodowy seria: SAPP 15, SAPP 28, SAPP 40
- mleko kokosowe w proszku konwencjonalne i wegańskie
- tłuszcze roślinne: olej kokosowy, olej rzepakowy, olej słonecznikowy, masło shea, kakaowe
- skrobie natywne, preżelowane i modyfikowane chemicznie: ryżowe, kukurydziane, pszenne
- substancje słodzące:
- błonnik kukurydziany (resistant dextrin)
- FOS- fruktooligosachrydy
- Ksylitol
- fruktoza
- laktoza
- maltitol
- maltodekstryna
- sorbitol
- syrop glukozowy w proszku
- substancje żelujące i zagęszczające:
- błonnik jabłkowy
-
karagen - Carra™Gel PBK (nadzienia piekarnicze)
Carra™Lact DSC (kremy piekarnicze) - Guma ksantanowa
- Guma guar
- wodorowęglan amonu, wodorowęglan sodu