Przemysł mięsny, drobiarski i rybny

Lista dostępnych produktów:
- aromaty płynne i proszkowe
- barwniki karmina, oleorezyna z papryki
- białka roślinne:
- koncentrat białka sojowego, teksturowane białko grochowe
- białko grochu, białko z brązowego ryżu, białko ryżowe
- białko bobu, białko z ciecierzycy, białko z czerwonej soczewicy
- białko z kurczaka
- błonniki: grochowy, sojowy
- ekstrakty drożdżowe:
- seria Biolev Rich
- seria Organic Biolev Rich
- ekstrakt drożdżowy - aromat wołowy
- ekstrakt drożdżowy - aromat drobiowy
- emulgatory:
- seria Ekӧlite Mono-diglicerydy estryfikowane kwasem cytrynowym E472c
- seria Ekömul Monoglicerydy E 471
- fosforany:
- seria Gusto:
- Dwu- i polifosforan sodu i potasu E450, E452
- Dwufosforan sodu E450
- Tripolifosforan sodu E450(i)
- Trójpolifosforan, dwu- i polifosforan sodu E451,E450,E452
- Mieszanki trój- i dwufosforanu sodu i potasu E451, E450
- Trójpolifosforan, poli- i dwufosforan sodu E451, E452, E450
- Dwufosforan sodu E450
- seria Gusto:
- surowce przedłużające trwałość:
- mleczan sodu
- mleczan potasu
- mieszaniny mleczanów
- produkty Clean Label
- skrobie natywne, preżelowane i modyfikowane chemicznie: ryżowe, kukurydziane, pszenne
- substancje słodzące:
- błonnik kukurydziany (resistant dextrin)
- FOS- fruktooligosachrydy
- fruktoza
- laktoza
- maltitol
- maltodekstryna
- sorbitol
- syrop glukozowy w proszku
- substancje żelujące i zagęszczające:
- karagen – seria Carra™Gel
- karageny rafinowane
- karageny półrafinowane
- Guma ksantanowa